علم و فن آوری

  • ۰
  • ۰

خام گیاه خواری

آشپزی بدون دود

درآشپزی گیاهی از انرژی خورشید بجای آتش استفاده می شود  مواد غذایی بکار رفته در تهیه این نوع غذاها فقط مواد غذایی گیاهی و طبیعی  می باشد . که  منبع اصلی و اولیه انرژی  سالم و طبیعی در کره زمین هستند و استفاده از این مواد مغذی  راهی مطمئن به سوی سلامتی ، جوانی و طول عمر می باشد . زندگی کردن به شیوه نادرست دیگران اشتباه بزرگی است و به خود تعلق داشتن ، به شکل غیر قابل وصفی عالی است .

می توان انواع غذاهای گیاهی همچون خوراک جوانه ها ‌، سالاد ،  نان ، کباب ، بورانی  ، دلمه و سایر غذاهای ابتکاری و پر انرژی گیاهی تهیه کرد .

در تهیه غذاهای گیاهی می توان از حبوبات ، غلات ، میوه جات ، عسل ، خشکبار ، سبریجات و ادویه جات استفاده کرد . و هر فردی می تواند با  ذوق وسلیقه خود انواع غذاهای گیاهی را  تهیه و تجربه کند .

-         نان گیاهی ، مقداری آرد گندم سبوس دار تازه ، گنجد و کمی نمک را با آب مخلوط کرده و خمیر بدست آمده را به صورت ورقه نان در آورید و در مقابل حرارت  آفتاب  قرار دهید و پس از خشک شدن میتوانید آن را با عسل  یا خرما مصرف کیند .

-         کباب گیاهی ،یک لیوان جوانه گندم ، ماش و عدس را چرخ کنید سپس آنرا با یک قاشق گنجد و کمی پودر بادام و گردو به همراه دو قاشق زرشک و یک پیاز رنده شده مخلوط کیند بعد مقداری روغن زیتون بو دار خام و بکر را با کمی آبلیموی تازه و نمک کاملا خمیر نموده و به شکل مناسب و دلخواه خود درآورید و سپس مقداری سماق قرمز روی آن بپاشید و آنرا به همراه سبزیجات تازه و نان و سالاد گیاهی بعنوان غذای کامل  میل کنید .

  • ۹۵/۰۳/۲۶
  • رضا نقش زن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی