آشپزی بدون دود
درآشپزی گیاهی از انرژی خورشید بجای آتش استفاده می شود مواد غذایی بکار رفته در تهیه این نوع غذاها فقط مواد غذایی گیاهی و طبیعی می باشد . که منبع اصلی و اولیه انرژی سالم و طبیعی در کره زمین هستند و استفاده از این مواد مغذی راهی مطمئن به سوی سلامتی ، جوانی و طول عمر می باشد . زندگی کردن به شیوه نادرست دیگران اشتباه بزرگی است و به خود تعلق داشتن ، به شکل غیر قابل وصفی عالی است .
می توان انواع غذاهای گیاهی همچون خوراک جوانه ها ، سالاد ، نان ، کباب ، بورانی ، دلمه و سایر غذاهای ابتکاری و پر انرژی گیاهی تهیه کرد .
در تهیه غذاهای گیاهی می توان از حبوبات ، غلات ، میوه جات ، عسل ، خشکبار ، سبریجات و ادویه جات استفاده کرد . و هر فردی می تواند با ذوق وسلیقه خود انواع غذاهای گیاهی را تهیه و تجربه کند .
- نان گیاهی ، مقداری آرد گندم سبوس دار تازه ، گنجد و کمی نمک را با آب مخلوط کرده و خمیر بدست آمده را به صورت ورقه نان در آورید و در مقابل حرارت آفتاب قرار دهید و پس از خشک شدن میتوانید آن را با عسل یا خرما مصرف کیند .
- کباب گیاهی ،یک لیوان جوانه گندم ، ماش و عدس را چرخ کنید سپس آنرا با یک قاشق گنجد و کمی پودر بادام و گردو به همراه دو قاشق زرشک و یک پیاز رنده شده مخلوط کیند بعد مقداری روغن زیتون بو دار خام و بکر را با کمی آبلیموی تازه و نمک کاملا خمیر نموده و به شکل مناسب و دلخواه خود درآورید و سپس مقداری سماق قرمز روی آن بپاشید و آنرا به همراه سبزیجات تازه و نان و سالاد گیاهی بعنوان غذای کامل میل کنید .
- ۹۵/۰۳/۲۶